Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Welkom bij De Financi

Van uw financieel adviseur mag u verwachten dat hij/zij op de hoogte is van de laatste financiële ontwikkelingen, onafhankelijk is en de beste producten kan adviseren die op dat moment beschikbaar zijn. Uw adviseur werkt samen met De Financiële Makelaar.

Wie is De Financiële Makelaar? 
De Financiële Makelaar is een service-organisatie die financiele producten en diensten levert aan uw financieel adviseur. Wij kopen bij (inter)nationale banken en verzekeraars producten en bieden die aan aan uw adviseur. Uitgangspunt hierbij is kwaliteit en vertrouwen. Wij bieden alleen producten aan van betrouwbare instellingen en organisaties.
 
Doordat uw financieel adviseur gebruikt maakt van de diensten van De Financiële Makelaar, bent u ervan verzekerd dat u de producten krijgt geadviseerd waarbij de onafhankelijkheid gewaarborgd is.
 
De dienstverlening van De Financiële Makelaar voor u is enkel van administratieve aard en is gebaseerd op basis van "execution only", zoals vermeld in de Wet op het financieeltoezicht (WFT).
 
De Financiële Makelaar kan en zal u derhalve geen adviezen geven over de door u gemaakte keuzes, producten etc. Voor al uw vragen over de de producten verwijzen wij u door naar uw adviseur.
 
 
Meer informatie?
Wilt u meer weten over de rol van De Financiële Makelaar en wat wij voor u kunnen betekenen, stelt u deze vragen dan aan uw adviseur. Een overzicht van de meest gestelde vragen treft u via onderstaande link.

Site Search Pro