Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Opleidingsdagen PE SEH

Bent u Erkend Hypotheekadviseur? Dan dient u voor 31 december uw jaarlijkse PE punten te halen. Dit jaar hebben we een uniek programma gemaakt en zoals u van ons gewend bent tegen de laagste kosten en zonder (eind)toets!
 
Programma
Toptrainers van Hoffelijk Financieel verzorgen deze dag een praktisch programma waar u direct iets aan heeft in uw adviespraktijk. Naast uitleg van alle nieuwe wet- en regelgeving en uiteraard uw praktijkvragen, is deze dag gericht om de nieuwe kennis toe te passen op situaties waar u als adviseur dagelijks mee te maken heeft.
 
Tijdens deze dag wordt, in het onderdeel sociale wet- en regelgeving, de toepasbaarheid van berekeningen met de Findesk software getoond.
 
Locatie en data
De PE bijeenkomsten worden op verschillende dagen en locaties georganiseerd. U kunt kiezen uit: 

De bijeenkomst start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. U hoeft zich niet extra voor te bereiden!
  
Kosten
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen normaal € 240,-. Aangesloten kantoren van De Financiële Makelaar ontvangen € 50,- korting, zodat u slechts € 190,- betaalt! Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, syllabi en lunch. 

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor deze sessies door een e-mail te sturen naar:
i.hendrickx@definancielemakelaar.nl. Wij sturen u dan een link toe waarin u online kunt inschrijven op de gewenste datum en locatie. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Site Search Pro