Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Opleidingsdagen PE Financieel Planners (FFP)

Bent u Financieel Planner (FFP)? Dan dient u voor 31 december uw jaarlijkse PE punten te halen. Dit jaar hebben we een uniek programma gemaakt en zoals u van ons gewend bent tegen de laagste kosten en zonder (eind)toets!
 
Programma
De toptrainers van Hoffelijk Financieel  verzorgen een praktisch driedaags programma, waar je direct iets aan hebt en in de adviespraktijk mee aan de slag kunt. De onderwerpen in het PE FFP programma 2013 zijn gericht op een praktische toepassing van de theorie en behandelen met name de actuele wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving en jurisprudentie. De onderwerpen zijn:

Locatie en data
De PE bijeenkomsten worden op verschillende dagen en locaties georganiseerd. U kunt kiezen uit: 

De bijeenkomst start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. U hoeft zich niet extra voor te bereiden!
  
Kosten
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen normaal € 900,- voor alle drie de dagen (losse dagen: € 350,-). Aangesloten kantoren van De Financiële Makelaar ontvangen € 100,- korting, zodat u slechts € 800,- betaalt! Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, syllabi en lunch. 

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor deze sessies door een e-mail te sturen naar:
i.hendrickx@definancielemakelaar.nl. Wij sturen u dan een link toe waarin u online kunt inschrijven op de gewenste datum en locatie. De korting wordt dan automatisch verrekend. 

Site Search Pro