Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Jr. Hypotheekacceptant

BEOORDEEL JIJ DE AANVRAAG VAN ONZE KLANT?


Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid'


Functieomschrijving

Als Junior Acceptant Hypotheken word je intern opgeleid door onze ervaren werknemers. We gaan tijd en energie steken in jouw ontwikkeling en gaan je leren om het proces van hypotheekaanvraag tot het passeren bij de notaris te regisseren. Dit doen we door learning on the job, maar daarnaast ook door het aanbieden van branchegerichte opleidingen, waaronder Wft Hypothecair Krediet. Deze combinatie gaat er voor zorgen dat je je ontwikkelt tot een belangrijke factor voor onze intermediairs en businesspartners. Jij wordt degene die hen op proactieve wijze adviseert en begeleidt. Op den duur fungeer je als spil tussen de intermediairs en de maatschappijen waarmee we samenwerken!


Werkzaamheden 

Functie-eisen

Je bent onlangs afgestudeerd aan een commerciële HBO opleiding en niet ouder dan 27 jaar. Je hebt affiniteit met hypotheken of gewoon interesse om je carrière te starten binnen deze branche.  Je bent service minded en wil altijd het beste voor je klant.  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de wil om een dossier positief af te ronden. Je hebt de wil om te groeien in je functie.

Bedrijfsprofiel
De Financiële Makelaar is ruim 15 jaar actief als serviceprovider en gespecialiseerd in de bemiddeling van hypotheken en consumptief kredieten. Meer dan 900 onafhankelijk intermediairs maken dagelijks gebruik van onze diensten om via ons een hypotheek tot stand te laten komen. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelaars in de markt.
 
De medewerkers van De Financiële Makelaar beschikken over bewezen kennis. In 2015 zijn we door bureau D&O verkozen tot best gewaarde grote serviceprovider van Nederland op het gebied van hypotheken. Intermediairs weten ons te vinden voor vakinhoudelijke kwesties en het oplossen van (complexe) hypotheekaanvragen.
 
De Financiële Makelaar maakt onderdeel uit van Veldsink Groep uit Nuenen. 
 
Wie zijn wij?
Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie. “Het proces is een middel om een doel te bereiken, niet een doel op zich”. Samen met het intermediair spannen we ons continu in om hypotheekaanvragen succesvol af te ronden, waarbij we rekening houden met de belangen van alle partijen binnen de keten.

Ons aanbod
De aanvragen worden verwerkt binnen een team van zo’n 10 enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. Geen wekelijkse vergaderingen of processtructuren. Wel volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 
Sollicitatieprocedure
Wil jij starten in een uitdagende functie, waarbij je je zelf kunt ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact!
 
Stuur je CV en motivatiebrief naar Harrie-Jan van Nunen (hjvn@definancielemakelaar.nl). Ons streven is om ontvangen sollicitaties binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.
 
Heb je vragen over de vacature of over onze organisatie? neem contact op met Harrie-Jan van Nunen, via 073 – 623 83 81.

Site Search Pro