Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Welkom bij De Financiele Makelaar!

U wilt uw klanten het beste aanbod kunnen doen, maar u wilt zich u niet verplichten? Met het meest uitgebreide agenturenpalet en kosteloze ondersteuning op postniveau kunt u uw relaties altijd het beste aanbod doen. De Financiële Makelaar biedt u maximale vrijheid. Wij stellen geen productie-eisen en u betaalt geen abonnements- of aanstellingskosten! Uw aanvragen kunt u indienen via het adviespakket van uw keuze met of zonder HDN!
 
Als enige serviceprovider werkt De Financiële Makelaar op basis van No Cure No Pay!
 
Over ons
De Financiële Makelaar is ruim 15 jaar actief als serviceprovider en gespecialiseerd in de bemiddeling van hypotheken. Ruim 900 intermediairs maken dagelijks gebruik van onze diensten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelaars in de markt en daar profiteert u direct van!
 
No Cure No Pay
Onze dienstverlening is resultaatgericht. We hebben onze beloning gekoppeld aan de totstandkoming van de hypotheek en brengen deze rechtstreeks bij uw klant in rekening; enkel en alleen indien de hypotheek tot stand komt! 
 
Door te werken op basis van No cure No pay, hebben wij hetzelfde belang als u en uw klant; de totstandkoming van de aanvraag. Hiervoor kennen wij een unieke werkwijze.
  
Geen ontoerekenbare kosten
Wij hanteren vaste, lage tarieven enkel bij een succesvolle bemiddeling. Dus: 

Ook kennen wij geen extra kosten voor ondernemers of DGA's
 
Beste Serviceprovider
De Financiële Makelaar stelt u in staat succesvoller te zijn. Onze medewerkers beschikken over bewezen kennis. In 2016 zijn wij opnieuw verkozen tot meest gewaardeerde serviceprovider op het gebied van hypotheken.
 
De Financiële Makelaar scoort, in het door D&O onder intermediairs gehouden onderzoek, erg goed op die punten die ook wij als meest relevant beschouwen: Veel kennis van zaken (onze score 8,4), transparant in kosten (onze score 8,6) en een goed functionerend extranet met dito verwerking (onze score 8,0).
 
Meer informatie?
Bent u overtuigd? Schrijf u in via deze link. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met me op via 073 - 623 83 81. Een aanstelling is snel geregeld!
 
Welkom bij De Financiële Makelaar!
Harrie-Jan van Nunen MFP
 

Site Search Pro