Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Hypotheekspecialist

BEN JIJ DE ADVISEUR VAN DE HYPOTHEEKADVISEUR?
 
Functieomschrijving
In functie hypotheekspecialist ben je het eerste aanspreekpunt voor hypotheekadviseurs die zijn aangesloten bij De Financiële Makelaar. Je helpt intermediairs met vakinhoudelijke vragen en vertaalt hun (complexe) hypotheekaanvragen naar een passende offerte. Je bent een belangrijke factor voor onze intermediairs en onze businesspartners, je staat graag voor ze klaar. In deze rol fungeer je als spil tussen onze intermediairs en de maatschappijen waar we mee samenwerken.
 
Werkzaamheden
 

 

Functie-eisen
Je bent een enthousiaste medewerker die zich thuis voelt in een zelfstandig opererend team. Het spreekt voor zich dat je voor het uitoefenen van deze functie klantgericht en doortastend bent. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de wil om een dossier positief af te ronden. 

Bedrijfsprofiel
De Financiële Makelaar is ruim 15 jaar actief als serviceprovider en gespecialiseerd in de bemiddeling van hypotheken en consumptief kredieten. Meer dan 900 onafhankelijk intermediairs maken dagelijks gebruik van onze diensten om via ons een hypotheek tot stand te laten komen. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelaars in de markt. 
 
De medewerkers van De Financiële Makelaar beschikken over bewezen kennis. In 2015 zijn we door bureau D&O verkozen tot best gewaarde grote serviceprovider van Nederland op het gebied van hypotheken. Intermediairs weten ons te vinden voor vakinhoudelijke kwesties en het oplossen van (complexe) hypotheekaanvragen. 
 
De Financiële Makelaar maakt onderdeel uit van Veldsink Groep uit Nuenen. 
 
Wie zijn wij?
Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie. “Het proces is een middel om een doel te bereiken, niet een doel op zich”. Samen met het intermediair spannen we ons continu in om hypotheekaanvragen succesvol af te ronden, waarbij we rekening houden met de belangen van alle partijen binnen de keten. 
 
Onze kernwaarden zijn:
 

Ons aanbod
De aanvragen worden verwerkt binnen een team van zo’n 10 enthousiaste medewerkers. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. Geen wekelijkse vergaderingen of processtructuren. Wel volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. 

 
Sollicitatieprocedure
Wil jij starten in een uitdagende functie, waarbij je je zelf kunt ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact!
 
Stuur je CV en motivatiebrief naar Harrie-Jan van Nunen (hjvn@definancielemakelaar.nl).
 
Ons streven is om ontvangen sollicitaties binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.
 
Heb je vragen over de vacature of over onze organisatie? neem contact op met Harrie-Jan van Nunen, via 073 – 623 83 81.

Site Search Pro