Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Extra bijeenkomst: Wat betekent de provisieleidraad voor uw onderneming

LET OP: Extra bijeenkomst gepland i.v.m. vele inschrijvingen en zeer positieve reacties!

De AFM heeft afgelopen maand de nieuwe leidraad: Passende provisies gepubliceerd. In dit document wordt ingegaan op de verschillende verdienmodellen, alsmede de zienswijze van de AFM. Het uitgangspunt van de AFM is dat provisies passend moeten zijn. "Dit betekent in elk geval dat voor de cliënt nadelige prikkels, die van provisies kunnen uitgaan, moeten worden weggenomen en dat het risico van beloningsgedreven "kleuring" van het advies wordt ondervangen". 
 
De AFM geeft in het document aan dat zij niet als doel heeft om op voorhand bepaalde provisiestructuren te verbieden, maar laat wel doorschemeren dat rechtstreekse beloning door de klant de voorkeur geniet. 
 
In het rapport wordt vervolgens aangegeven wat de verschillende beloningsvormen betekenen voor de inrichting van uw bedrijfsvoering.
 
Wij merken dat veel adviseurs op dit moment worstelen met de vraagstukken:

Bijeenkomst introductie Transparant+
Om u hierbij te helpen, hebben wij het Transparant+ model ontwikkeld. Dit model biedt u u een totaaloplossing om eenvoudig de stap naar rechtstreekse beloning te maken en toe te passen. Dit geldt overigens voor al uw arrangementen en dat zonder meerkosten!
 
Hoe heerlijk is het om voor ieder advies een gegarandeerde vergoeding te ontvangen? Maar ook betaald wordt voor de bemiddeling van de hypotheek en direct een service-abonnement kunt afsluiten?

Nooit meer werk niets! Geen terugboekrisico's, geen kosten voor de serviceprovider of andere kosten, maar bovenal geen discussie met de AFM over de hoogte en wijze van uw beloning!

Een droom? Maak deze dan waar!
 
Wij nodigen u uit voor extra 3 uur durende informatiebijeenkomst, waarbij we zullen ingaan op de betekenis van het rapport voor uw onderneming en de presentatie over het enige niet conflicterende en beproefd verdienmodel in de markt, Transparant+!
 
Wij hebben de volgende data voor u gereserveerd:

Inschrijven?
Per lokatie is maximaal plaats voor 10 personen. U kunt zich eenvoudig inschrijven door een e-mail  te sturen naar: i.hendrickx@definancielemakelaar.nl. Geeft aub wel uw voorkeursdatum aan! 
 
Kosten?
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. 

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-09-10 22:21:50

Site Search Pro