Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Online overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken en aanvragen!

De markt van online risicoverzekeringen is een echte vechtmarkt. Maar welke aanbieder heeft op dit moment de goedkoopste aanbieding voor ùw klant? Vergelijken op independer.nl levert een onjuist beeld op, omdat u niet weet hoe de provisie-instellingen zijn ingeregeld. Waarom zou u de aanbieders niet vergelijken op uw eigen website?
  
Middels onze nieuwe ORV- vergelijker, maakt u, of uw klant, in een paar seconden een premievergelijking en u ziet direct welke aanbieder op dat moment de goedkoopste aanbieder is. Uw klanten kunnen deze verzekering direct aanvragen en uiteraard krijgt u hiervan een melding!

Implementatie in uw eigen website

De premievergelijker is eenvoudig in uw eigen website te implementeren. Zo kunt u uw klanten in een adviesgesprek meenemen naar uw website wat de bekendheid van uw website vergroot. Ook kunnen uw klanten zelf vergelijken en afsluiten.

De premievergelijker wordt aangeboden in samenwerking met Euroface. Voor Finix gebruikers bedragen de kosten voor het gebruik bedrag slechts 300,- (excl. BTW) per jaar. Beschikt u niet over Finix, dan bedragen de kosten 500,- (excl. BTW) per jaar.

Online demo

Persoonlijke invulling
In de demo staan een aantal variabelen, die u middels de beheertool zelf kunt beïnvloeden zoals:

De aanpassingen staan in een dynamische omgeving, zodat u altijd, direct uw eigen instellingen kunt beheren en wijzigen zo vaak u maar wilt, zodat u uw concurrentiepositie (tijdelijk) kunt verbeteren.
 
Meer informatie?
Neemt u voor meer informatie contact op met De Financiële Makelaar, Isabelle Droesen.

 

 

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-10-02 18:31:33

Site Search Pro