Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Een totaaloplossing voor al uw schadeverzekeringen

Vanaf heden bieden wij u, in samenwerking met de Coöperatie van Service Providers (SPN), een totaaloplossing aan voor al uw schadeverzekeringen onder de naam SPN Verzekeringen.
 
In dit pakket zit ondermeer een concurrerend particulier TotaalPakket inclusief autoverzekeringen en de mogelijkheid voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen. De verzekeringen kunnen digitaal via een extranet met gratis vergelijkingsmodule worden geoffreerd en aangevraagd.
 
Unieke postenbank
Naast de poolproducten en de schadevolmachten bieden wij u daarnaast ook de mogelijkheid aan om gebruik te maken van de Postenbank. In de Postenbank zijn aanstellingen van bijna 100 verzekeraars ingeregeld. Hierdoor kunt u van elke klant een totaalrelatie maken en hoeft dus nooit meer 'nee' te verkopen. Alle verzekeringen (Volmacht, Postenbank en Uitvaart) worden in een overzichtelijke, afzonderlijke rekening courant geadministreerd.
 
Deze nieuwe dienst is vrij van een eenmalige of maandelijkse bijdrage. De provisie kan desgewenst worden ingebouwd om bijvoorbeeld via een abonnementensysteem te werken.
 
Meer informatie?
Wilt u gebruik maken van, of wilt u meer informatie over SPN Schadeverzekeringen, neemt u dan contact op met Isabelle Droesen van ons kantoor (073 - 623 83 81).Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2010-01-25 12:18:52

Site Search Pro