Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Bijeenkomst: Succesvol werken met leads

Regelmatig krijgen wij de vraag: "Hebben jullie nog goede leads?" Het antwoord hierop is vaak moeilijker dan dat het lijkt. Wat verwacht u van een lead en wanneer is een lead goed? En wilt u kant en klare afspraken of benadeert u de klant liever zelf? Uw verwachtingspatroon bepaalt uiteindelijk voor een groot deel weer de prijs!
 
In de huidige markt zijn vele van u opzoek naar nieuwe klanten. Werken met leads is een beproefde methode, mits u er op een juiste wijze mee omgaat. Speciaal voor kantoren die opzoek zijn naar en willen gaan werken met leads organiseren wij op een bijeenkomst, Succesvol werken met leads.
 
De kunst van het conventeren!
Op deze 2 uur durende bijeenkomst zal een leadprovider uitleg geven hoe zijn systeem van het werven van leads werkt en op welke wijze zij de leads naar u distribueren. Daarnaast zal de eigenaar van een succesvol advieskantoor zijn ervaringen over deze leads met u delen. Ondanks dat 2009 voor vele een slecht jaar is geweest, heeft dit kantoor, met 7 adviseurs in de buitendienst, in 2009 een groei doorgemaakt! Hij zal u ook tips en trucs geven over de kunst van het converteren.
 
Om u alvast een indicatie te geven. De kosten van de leads bedragen slechts 395,- per 10 leads (excl. BTW) en worden per die hoeveelheden aangeleverd.
 
Locatie & tijd:
Datum: 25 maart 2010
Locatie: De Financiele Makelaar BV, Stadionlaan 79, 5213 JJ 's Hertogenbosch
Aanvang: Sessie 1: 13.00 uur tot 15.00 en Sessie 2: 15.30 uur tot 17.30 uur
Kosten: Geen
Deelnemers: Maximaal 10 per sessie
 
Aanmelden?
Wilt u aanwezig zijn, meldt u zich dan aan, door een e-mail te sturen naar Ingrid Hendrickx: i.hendrickx@definancielemakelaar.nl.Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2010-02-09 14:37:52

Site Search Pro