Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Permanente Educatie WFT ZONDER eindtoets of examen! Ook iets voor u?

Zoals reeds aangekondigd biedt De Financiële Makelaar ook dit jaar weer de mogelijkheid aan voor het volgen van de permanente educatie WFT. Het unieke aan ons aanbod is dat u bij ons GEEN apart examen of eindtoets hoeft te maken! Dat noemen wij meerwaarde!
 
WFT Totaal
Speciaal voor adviseurs die beschikken over alle deelvergunningen en/of die beschikken over het assurantie B diploma i.c.m. een hypotheekdiploma,  bieden wij de opleiding WFT Totaal aan.
 
Deze 2 daagse opleiding omvat de WFT modules:

Data en locatie
De bijeenkomsten worden gehouden in het pand van De Goudse Verzekeringen te Gouda en staan gepland op de volgende dagen:

Lestijden:  De opleiding start om 9.30 en duurt tot 17.00 uur. Ontvangst is vanaf 9.00 uur.
Trainer:     De opleiding wordt verzorgd door Harrie-Jan van Nunen.
 
Kosten
De totale kosten voor deze 2 daagse bijeenkomst bedragen slechts € 249,- (vrij van BTW). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, toegang tot PE-tool en Syllabi. De catering en locatie wordt verzorgd door De Goudse Verzekeringen.
 
Kantoren die gebruik maken van het Flex+ abonnement kunnen hun opleidingstegoed voor deze bijeenkomst gebruiken. 
   
Andere data en locaties?
Als lid van Service Providers Nederland (SPN) bieden wij ook PE WFT aan op andere data en locaties. Uiteraard geldt ook hiervoor dat u geen examen of eindtoets hoeft te maken!
De kosten voor deze 2 daagse bijeenkomst bedragen dan slechts € 350,- (vrij van BTW). U kunt zich reeds aanmelden voor de volgende sessies:

Kijk voor meer informatie op onze website bij onderdeel Opleidingen.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2010-05-28 15:25:42

Site Search Pro