Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis 50 % extra verzekerd maandbedrag bij Cardif

Naar aanleiding van een marktanalyse die Cardif heeft gedaan, blijkt dat met de invoering van de BGFO 2 de verzekerde bedragen lager zijn en de looptijden korter zijn geworden. De nieuwe adviesregels eisen vaak een ander advies. Daarom investeert Cardif in een tijdelijke actie die u helpt om dit advies makkelijker te maken.
 
Inhoud actie
Tot 1 september a.s. krijgt uw klant gratis 50 % extra verzekerd maandbedrag op zijn Hypotheek Opvang Polis. Uw klant kan hiervan profiteren door te kiezen uit gratis 50 % extra verzekerd maandbedrag of een korting van 33% op de reguliere premie van zijn Hypotheek Opvang Polis.
 
Voorbeeld
Stel dat een verzekerd kapitaal van € 500,- per maand € 29,- kost. Uw klant kan middels deze actie nu € 750,- verzekeren voor € 29,- per maand. Anders gezien kan uw klant ook kiezen voor een standaard verzekerd bedrag van € 333,33. Met de 50% extra maandbedrag, verzekert de klant dan € 500,- per maand, maar dan tegen een maandpremie van € 19,33 in plaats van € 29,-. Een korting van 33% ten opzichte van de reguliere premie!
 
Actievoorwaarden
Om gebruik te maken van deze actie moeten de kantoren zich aanmelden via de website http://goedadvies.cardif.nl/ waar de gehele actie ook nog eens wordt uitgelegd.
 
Geen kosten serviceprovider
Heeft u geen aanstelling bij Cardif, dan kunt u toch gebruik maken van deze actie. U dient zich dan aan te melden met ons TP-nummer: 7385. Ook hebben wij stickers op voorraad voor al uw aanvragen!
 
Ook kunt u de formulieren en software downloaden via onze website.
 
Sluit u uw Cardif opvangverzekeringen (ook provisieloos!) via De Financiële Makelaar, dan rekenen wij u GEEN kosten voor administratie, provisie-inhouding of anderszins.Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2010-06-02 13:56:13

Site Search Pro