Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Medewerkers Inbiznis zoeken contact met Henk Hulsebos

Een aantal medewerkers van Inbiznis hebben Henk Hulsebos benaderd om na te gaan wat de mogelijkheden zijn om hun activiteiten met hun relaties voort te zetten. Henk was directeur van het NIA voordat het verkocht werd aan Afab en is nu directielid bij De Financiële Makelaar. "De situatie waarin de medewerkers en intermediairs nu verkeren ligt mij aan het hart. Momenteel onderzoek ik de mogelijkheden om het verzoek te realiseren via het openen van een tweede vestiging van De Financiële Makelaar in bijvoorbeeld Assen. Op dit moment is het nog even afwachten hoe e.e.a. zich ontwikkelt, maar ik volg de ontwikkelingen op de voet!", aldus Hulsebos.
 
Introductie nieuw distributiemodel per 2 juli a.s.
Hulsebos constateert dat het vertrouwen van intermediairs in serviceproviders door de recente ontwikkelingen op de proef wordt gesteld. Juist om iedere financiële afhankelijkheid te vermijden heeft hebben wij recentelijk het nieuwe distributiemodel Nul = Nul Extra afgerond.

Voorafgaand aan de PE-WFT sessies in Gouda op 17 juni jl. is dit model aan de eerste groep aangesloten leden geïntroduceerd en voor woensdag 30 juni staat een volgende sessie gepland. Kenmerkend voor dit nieuwe model is dat er geen financiële relatie meer bestaat tussen serviceprovider en advieskantoor, terwijl de kosten van de serviceprovider over een lange periode volledig worden doorberekend aan de consument. Hierdoor wordt de nota van de adviseur ook direct zijn verdienste en ligt een eventueel terugboekrisico volledig bij De Financiële Makelaar. Meer informatie over dit nieuwe model treft u vanaf 2 juli aan op onze website en staat te lezen in het Assurantie Magazine van die datum.
 
Henk is te bereiken via h.hulsebos@definancielemakelaar.nl.Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2010-06-25 18:19:31

Site Search Pro