Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

DFM Kredietdesk; Uw serviceprovider voor consumptief kredieten

Sinds 1 november is De Financiële Makelaar gestart met de DFM Kredietdesk. Uit de vele (aan)vragen die we inmiddels mochten ontvangen, blijkt dat hiermee een behoefte wordt ingevuld. Daarnaast hebben onze kredietspecialisten zich de afgelopen week bezig gehouden met het optimaliseren van het huidige systeem en het uitstippelen van een efficiënte werkwijze. Inmiddels zijn de meeste zaken ingeregeld en zijn de eerste kredieten tot stand gekomen naar grote tevredenheid van het intermediair.
 
Binnen 4 uur antwoord op uw kredietaanvraag
Mocht u een kredietaanvraag hebben, dan nodigen we u van harte uit om deze bij ons voor te leggen en te ondervinden hoe de afwikkeling verloopt. U kunt uw aanvragen indien via uw eigen aanvraagformulier. Heeft u geen aanvraagformulier? Vraag deze dan bij ons op! 
 
Verhoog het rendement op uw bestaande portefeuille!
Heeft u een kredietportefeuille rechtstreeks bij een aanbieder of andere serviceprovider, laat dan gratis uw portefeuille analyseren. Door onze scherpe afspraken kunnen wij u nagenoeg altijd een hogere vergoeding betalen dan dat u rechtstreeks ontvangt van de bank of provider; Vaak tot 30% extra! Iedere maand opnieuw, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.
  
Benieuwd naar wat de DFM Kredietdesk voor u betekent? Neemt u dan contact met ons op!

Contactgegevens:
T: 0592 - 76 39 38
F: 0592 - 76 38 87
E: kredietdesk@definancielemakelaar.nl Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2010-11-12 09:47:36

Site Search Pro