Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Wordt u adviseur voor Oplossing Woekerpolis?

Ga naar: Oplossing Woekerpolis, www.oplossingwoekerpolis.nlConsumenten bezitten gezamenlijk ruim 6,5 miljoen woekerpolissen. Polissen die veelal zijn afgesloten in een periode dat er geen alternatieven voorhanden waren. Kenmerkend voor deze producten is dat de kosten meer bedragen dan 2,5% en daardoor woekerpolissen genoemd worden. Verzekeraars hebben afgesproken consumenten te compenseren, maar alleen indien de kosten meer dan 3,5% bedragen! Het is niet verwonderlijk dat consumenten niet erg tevreden zijn over deze aanpak.
 
De discussie over de hoogte van de compensatie is thans volop gaande. Meerdere partijen bundelen hun claims met het oogmerk deze op verzekeraars te verhalen. Hierover hoeven wij ons dus geen zorgen meer te maken, maar naar verwachting laten de echte resultaten nog even op zich wachten!
 
En  intussen woekeren de polissen voort en komen consumenten steeds verder van hun doelen te staan!
 
Consumenten willen niet meer wachten! Door langer te wachten gaan ze uiteindelijk hun eigen compensatie betalen! De nieuwe generatie spaar- en beleggingsproducten kent een kostenloading van 0,75% per jaar. Een rendementsverschil van 2% per jaar levert de consument vele tienduizenden euro's extra rendement op! De behoefte naar een oplossing voor hun woekerpolis groeit. Belangrijk hierbij is dat ze hun claimrechten blijven behouden!
 
Voor intermediairs, Door intermediairs
Oplossing Woekerpolis is een initiatief voor intermediairs en door intermediairs. Via de website  www.oplossingwoekerpolis.nl wordt consumenten een oplossing geboden voor hun bestaande woekerpolis(sen). Zodra de klant aangeeft van deze service gebruik te willen maken, wordt de afspraak gratis doorgegeven aan een aangesloten intermediair van Oplossing Woekerpolis. De adviseur maakt vervolgens een afspraak met de consument voor een adviesgesprek.
 
Stichting Oplossing Woekerpolis werkt met vaste tarieven en uiteraard provisieloos. Voor het eerste adviesgesprek betaalt de klant € 195,-. De adviseur ontvangt hiervan € 125,-. U gaat dus nooit voor niets van huis!
 
Interesse?
Heeft u interesse om adviseur te worden voor de stichting Oplossing Woekerpolis, schrijft u zich dan in voor één van de regiobijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u bij over de mogelijkheden, kansen en voorwaarden. De regiodagen zijn gepland op de volgende dagen. Wij ontvangen u vanaf 12.30 uur met koffie en broodjes. De bijeenkomsten starten om 13.00 uur en duren tot ± 17.00 uur:

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via: i.hendrickx@definancielemakelaar.nl.
 
Exclusiviteit
Deelname aan Oplossing Woekerpolis is alleen mogelijk voor tussenpersonen die zijn aangesloten bij De Financiële Makelaar en minimaal beschikken over de AFM vergunningen, Spaarrekeningen, Levensverzekeringen en Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen!

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2011-06-23 13:13:47

Site Search Pro