Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Nieuwe woonlastenverzekering Neerland van RiMaXX

De Financiële Makelaar introduceert de nieuwe woonlastenverzekering van Neerland Verzekeringen. Deze Woonlastenverzekering kent de meest ruime dekking op het gebied van arbeidsongeschiktheid tegen een zeer scherp tarief. Het product kan daarnaast worden uitgebreid met een WW-dekking.Neerland Verzekeringen introduceert een nieuwe lijn verzekeringsproducten waarvan de woonlastenverzekering de eerste is. De verzekeraar achter Neerland Verzekeringen is RiMaXX International. RiMaXX is al ruim 30 jaar één van de grootste specialisten op het gebied van betalingbeschermingsproducten in Duitsland. Het kantoor is gevestigd in Venlo en staat onder Nederlands toezicht van DNB en AFM.
 

De Neerland Woonlastenverzekering onderscheidt zich van andere verzekeringen door een zeer goede voorwaarden in geval van arbeidsongeschiktheid. Als de verzekerde niet meer (volledig) kan werken als gevolg van een klacht, dan valt dit onder de dekking. Aan deze klacht wordt geen voorwaarden gesteld. De discussie over niet erkende klachten is hiermee van de baan, omdat deze ook onder de dekking vallen.
  
In de eerste twee jaar geldt beroepsarbeid als criterium. Daarna is er de keuze voor gangbare-, passende- of beroepsarbeid. Het maximum uit te keren bedrag per polis is ongelimiteerd en de adviseur kan kiezen uit looptijden en uitkeringsduren tot 30 jaar. Het nieuwe product kan zowel volledig netto worden afgesloten als met provisie. In het laatste geval is sprake van een door de adviseur aan te geven nominaal bedrag.
 
Verzekeringen kunnen aangevraagd worden via een online rekenmodule

Overige informatie kunt u downloaden via Mijn DFM.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2011-07-13 16:56:40

Site Search Pro