Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis naar FFP Congres en naar HypoVak

De wereld om ons heen veranderd razend snel. Meer dan ooit is het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft over de markt en de marktontwikkelingen. Mede namens onze nieuwe arrangementspartner DELA bieden wij u de mogelijkheid om uw kennis en netwerk te onderhouden, door u uit te nodigen voor de volgende congressen:

FFP (http://www.ffpcongres.nl/)
 
Het ochtendprogramma voor deze beurs omvast drie ronden van 4 kennis- en praktijkworkshops. Een aantal van deze workshops komen in aanmerkingen voor PE-punten. Het middagprogramma bestaat uit een plenair programma met de titel: Building the Financial Future, en omvat 2 keynote sprekers (Jaap Koelewijn en Jaap Zijlstra) en aansluitend een opbouwend debat.
 
HypoVak (http://www.hypovak.nl/hypovak2/)
 
HypoVak is inmiddels uitgegroeid tot het grootste vakevenement in de financiële sector en staat het bekend als een kwalitatief hoogwaardig netwerkevenement.
 
HypoVak kent:

De Financiële Makelaar neemt op HypoVak deel aan 1 van de 8 keuzeworkshops.
 
Deelname aan het FFP congres bedraagt normaal € 175,-, en Hypovak € 195,-. In samenwerking met DELA bieden wij u de mogelijkheid om GRATIS deel te nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2011-09-27 17:30:15

Site Search Pro