Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

De Financiele Makelaar introduceert Rentevergelijker+

Consumenten willen graag weten wat de scherpste rente is. Niet de laagste rente die een bank zou kunnen bieden, maar de scherpste rente die voor hen van toepassing is!  Ze verwachten van u dat u rekening houdt met met hun wensen, voorwaarden en situatie.
 
De meeste renteoverzichten geven maar één tarief per maatschappij en houden geen rekening met specifieke wensen, acceptabele voorwaarden, (actie)kortingen of aangekondigde wijzigingen.
  
De Financiële Makelaar introduceert de Rentevergelijker+. Deze rentetool geeft u op een eenvoudige wijze inzicht in de meest aantrekkelijke tarieven voor uw klant.
 
Het unieke aan de Rentevergelijker+ is dat niet alleen rentevastperioden met elkaar vergeleken worden, u kunt ook voorwaarden meegeven, zoals de minimale offertegeldigheid, wel of geen boete bij verkoop en wel of geen annuleringskosten.
 
Het tarief dat wordt gepubliceerd houdt daarnaast rekening met verschillen in tarieven tussen bestaande bouw en nieuwbouw, (actie)kortingen, verschillen in aflossingsvormen etc.. Tot slot kunt u aangeven of uw klant bereid is bijproducten af te nemen voor extra rentekorting. 
 
 
Om de maatschappijkeuze te vereenvoudigen wordt bij iedere vergelijking de gemiddelde verschuldigde rente berekend. Zo kunt u eenvoudig hypotheken met verschillende rentevastperioden en/of aflossingsvormen met elkaar vergelijken. De nieuwe rentetool is beschikbaar via ons mid-officesysteem, Mijn DFM.
Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2011-10-07 09:45:34

Site Search Pro