Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis workshop: De nieuwe Gedragscode Hypothecaire Financieringen in de praktijk

Per 1 augustus is de nieuwe Gedragscode Hypothecaire Financieringen van kracht geworden. Een maximale verstrekking van 104% van de waarde van de woning en maximaal 50% aflossingsvrij is bij de meeste adviseurs inmiddels wel bekend. In de praktijk merken we dat veel adviseurs de nieuwe normen als lastig ervaren. Hoe moet omgegaan worden met verbouwingen? Is er nog ruimte om af te wijken van de gedragscode? Hoe passen de aanbieders de explain mogelijkheden toe? En hoe gaat u om met goede klanten, die niet passen volgens de nieuwe code?

Na een succesvolle workshop hebben wij besloten om, in samenwerking met BLG hypotheken, opnieuw een tweetal bijeenkomsten te organiseren op:

Kansen en mogelijkheden binnen de nieuwe Gedragscode!
Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Toelichting op de nieuwe Gedragscode
  2. De extra mogelijkheden die de Gedragscode biedt
  3. NHG & de nieuwe Gedragscode
  4. Explainmogelijkheden
  5. Bespreking van posten door BLG bespreekdesk

Neem uw eigen dossiers mee!
Deze bijeenkomst krijgt een zeer praktische invulling! Wij nodigen u namelijk uit om eigen dossiers mee te brengen waarvan u vindt dat de klanten in aanmerking zouden moeten komen voor een financiering, maar die volgens de normen van de bank niet passen. Experts van de bespreekdesk van BLG zullen de post bespreken en u hierbij handreikingen geven hoe u explaindossiers het beste kunt voorbereiden voor een grotere slagingskans. En zien zij de post zitten, dan krijgt u een offerte! Via onderstaande link treft u een tweetal voorbeelden aan die tijdens de vorige workshop zijn gesteld en inmiddels gepasseerd. 

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. In vergelijking met andere aanbieders bespaart u al snel meer dan € 130,-!

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2011-10-14 16:32:36

Site Search Pro