Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Uitnodiging informatieavond over beleggingen

Today's Vermogensbeheer organiseert op dinsdag 22 november en op maandag 28 november een gratis informatieavond voor consumenten in het zuiden van het land.
 
Graag nodigen zij u uit om hierbij aanwezig te zijn om op deze wijze te ervaren hoe Today's Vermogensbeheer consumenten voorlichting geeft over beleggen. Wellicht is dit voor u een reden om samen met Today's Vermogensbeheer een dergelijke avond voor uw cliënten te organiseren.
 
In deze presentatie wordt teruggeblikt op 2011 en wordt stil gestaan bij de kansen voor 2012. Daarnaast gaat men in op de vraag wanneer men moet kiezen voor rendement en wanneer voor bescherming. En wat zijn de valkuilen bij beleggen. Toehoorders ontvangen bruikbare tips en trucs, waarmee men direct voordeel kan doen. Uiteraard is er ook veel ruimte voor vragen m.b.t. beleggen en vermogensbeheer.
 
Sprekers 
De sprekers van deze avonden zjin Siem Bosmans (Today's Associate) en Lodewijk van Meel (Senior Vermogensbeheerder bij Today's Vermogensbeheer).
 
Kosteloos deelneme
Indien u geïnteresseerd, dan kunt zich aanmelden via de website: http://www.todaysgroep.nl/over-today%27s/leren-beleggen/. Deelname aan is kosteloos! 
 
Locatie en tijden
22 november
't Oude Wandelpark, Eindhovenseweg 264, 5553 AA Valkenswaard
Ontvangst vanaf 19.00 uur, aanvang 19:30 uur
 
28 november
Brasserie de Bolle Keijzer, Lindelaan 58, 5268 CD  Helvoirt
Ontvangst vanaf 19.30 uur, aanvang 20:00 uurHet nieuwsartikel is toegevoegd op: 2011-11-17 17:04:48

Site Search Pro