Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Dienstverlening op maat; Nu ook voor kredieten!

Eind 2010 zijn wij gestart met de DFM Kredietdesk. Deze start is aan velen van u niet onopgemerkt voorbij gegaan. Dagelijks maken tientallen adviseurs gebruik van onze service om middels één aanvraagformulier hun klanten het beste kredietvoorstel te bieden. Door uw vertrouwen is de DFM Kredietdesk inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaars in Nederland. U profiteert hiervan door uitstekende tarieven, goede service en hogere provisies dan u rechtstreeks ontvangt.
 
Dienstverlening op maat
Om onze dienstverlening nog beter te laten aansluiten bij uw wensen, bieden wij u vanaf heden, ook voor consumptief krediet, dienstverlening op maat aan. Dat betekent dat u bepaalt welke vorm van dienstverlening het beste past bij uw werkwijze. Ook wanneer u op dit moment niet actief bent in de bemiddeling van consumptief krediet of wanneer u niet beschikt over de AFM vergunning consumptief krediet bieden wij u een uniek alternatief aan!

Via het
stroomschema kredieten kunt u eenvoudig bepalen welke model het beste bij uw dienstverlening past. U kunt hierbij kiezen uit de volgende modellen:

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2012-01-06 10:09:29

Site Search Pro