Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Bijeenkomst: Samen klaar voor 2013

De Financiele Makelaar nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst hoe wij u kunnen ondersteunen bij het aankomende provisieverbod. Tijdens deze bijeenkomst laten wij u ook kennis maken met een aantal nieuwe diensten die wij vanaf 1 maart aanbieden:

Nieuw bankspaarproduct
Banksparen is populair en veel consumenten zijn op zoek zijn naar zekerheid. De zekerheid wordt vaak gezocht in een gegarandeerde rente, maar het nadeel hiervan is dat het eindkapitaal laag is. Als alternatief kon gekozen worden voor de bankspaarrekening van Brand New Day. De (beleggings)kosten zijn laag, maar een belegging in Nederlandse staatobligaties levert momenteel niet het benodigde rendement op.
 
In onze ogen kan dat beter!
In samenwerking met Today's Tomorrow, de goedkoopste internetbroker van Nederland, hebben wij een nieuw bankspaarproduct ontwikkeld. Binnen dit product heeft uw klant keuzes! Zo kan gekozen worden voor de indexfondsen van ThinkCapital, gekoppeld aan het beleggingsprofiel, maar kan men ook kiezen voor meer zekerheid van de Continu Click Portefeuille van Today's Tomorrow.
 
Locaties en tijden
Maak kennis met onze nieuwe producten en diensten op:

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2012-03-13 14:29:39

Site Search Pro