Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Nieuw distributiemodel zonder kosten adviseur en start DFM Dossierservice

De Financiële Makelaar heeft een loot toegevoegd aan haar distributiemodellen; DFM Nul=Nul+. DFM Nul=Nul+ is een variant op ons uiterst succesvolle DFM Nul=Nul model. Steeds vaker ontvingen wij verzoeken of we in plaats van een gecombineerd bedrag niet met één vast bedrag kunnen werken, zodat het voor u eenvoudig en helder is uit te leggen wie wij zijn en wat onze kosten zijn.
 
Vast tarief voor consument en geen kosten voor de adviseur
Binnen Nul=Nul+ rekenen wij uw klant, voor onze bemiddeling, een vast, laag tarief van € 395,- per dossier, ongeacht de maatschappij. Dit bedrag brengen wij via de notaris bij uw klant in rekening; uiteraard alleen indien de hypotheek daadwerkelijk tot stand komt!  En zoals u van ons gewent bent rekenen wij geen offerte-, dossier- of annuleringskosten!
 
Binnen dit model bent u ons geen dossierkosten verschuldigd, ook niet voor bijproducten!
 
DFM Dossierservice
Naast het nieuwe distributiemodel introduceren wij de DFM Dossierservice. Voor een vast tarief van € 250,- per dossier kunt u de completering van uw dossiers volledig uitbesteden aan De Financiële Makelaar. U heeft dan geen omkijken meer naar bijvoorbeeld vormvereisten, het terugrekenen van een werkgeversverklaring naar een salarisstrook, het sluitend zijn van een financieringsopzet enzovoorts.
 
U het advies, de  begeleiding en nazorg; wij de bemiddeling.
 
Meer informatie over onze dienstverlening treft u aan op onze website. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op.Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2012-03-02 15:38:13

Site Search Pro