Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Download gratis rekentool: Nieuwe normen per 1 januari 2013

Sinds een aantal jaren is de trend ingezet om minder te lenen. Minder op het inkomen, minder op het onderpand. Ook in 2013 wordt deze trend voortgezet.

  

Vanaf 2013 wordt de maximale hypotheek op het onderpand voor leningen met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) verlaagd tot 105% van de marktwaarde. Naast de verlaging op het onderpand, wordt ook de maximale verstrekking op het inkomen verder verlaagd met zo’n 10%! 
  
Gratis rekentool
De Financiële Makelaar heeft een rekentool ontwikkeld, waarmee u, na het invullen van een aantal basisgegevens, direct de verschillen kunt zien.

Wilt u profiteren van de huidige, ruimere normen, vraagt u uw offerte dan uiterlijk 28 december bij ons aan!  
 
Dienstverlening ook in 2013 op basis van No Cure, No Pay
Ook komend jaar kunt u blijven vertrouwen op de toegevoegde waarde van De Financiële Makelaar. Ook in 2013 blijven wij onze dienstverlening aanbieden op basis van no cure no pay en zonder omzetverplichtingen!
 
Wij rekenen slechts € 395,- aan bemiddelingskosten, enkel en alleen indien de hypotheek daadwerkelijk tot stand komt. In alle andere gevallen bent u ons niets verschuldigd, dus geen aanvraag-, offerte-, dossier- of annuleringskosten of wat dan ook!
 
Ook bent u bij ons geen vaste (maandelijkse) kosten verschuldigd.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2012-12-19 18:29:20

Site Search Pro