Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

2013 wordt nu al het jaar van verandering genoemd. Dat geldt zeker voor onze branche. Nieuwe hypotheeknormen, de invoering van het provisieverbod, wijzigende bedrijfsvormen en het afleggen van een beroepseed.

De Financiële Makelaar heeft veel vertrouwen in 2013. Daarom nodigen wij alle aangesloten kantoren van harte uit voor één van onze nieuwjaarsbijeenkomsten. Naast een toast op het nieuwe jaar zullen wij u deze dag een aantal nieuwe tools aanbieden zodat u in 2013 nog succesvoller zult zijn.

Programma
Naast een masterclass over de nieuwe hypotheeknormen, geven wij een korte presentatie over ons nieuw - volledig onafhankelijk - abonnementen- en dienstenregistratiesysteem. Daarnaast introduceren wij deze dag ook De gezinsadviseur. Met een totaalpakket aan besparingsoplossingen vergroot u uw omzet middels het aanbieden van nieuwe diensten op o.a. het gebied van energie, telefonie, internet en beveiliging.

En voor degene die in 2013 de eed (nog) moeten afleggen, bieden wij de mogelijk om deze gezamenlijk met ons uit te spreken.

Dagen en tijden
De nieuwjaarsbijeenkomsten worden gehouden op de volgende locaties en data:

De bijeenkomsten starten om 13.00 uur en we sluiten de dag af om 17.30 uur.
 


Wij wensen wij u fijne feestdagen en een (financieel) gezond 2013!

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2012-12-24 09:46:04

Site Search Pro