Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Hoe speelt u in op veranderingen?

Hoe speelt u in op alle veranderingen in onze branche? Kom naar onze nieuwjaarsbijeenkomst en laat u bijparten over onze oplossingen.
 
HET PROGRAMMA
 
1. Masterclass: Wijzigende wet- en regelgeving hypotheken
Per 1 januari zijn niet alleen de fiscale regels rondom de aflossing van hypotheken gewijzigd, maar krijgt u ook te maken met diverse sociale wijzigingen. In de masterclass "Wijzigende wet- en regelgeving" wordt door Hoffelijk Financieel op praktische wijze ingegaan op alle nieuwe ontwikkelingen, het overgangsrecht en de gevolgen voor uw adviespraktijk.

Na afloop ontvangt u gratis een overzichtelijk boekje met alle gewijzigde regelgeving.

2. Presentatie: Kosteloos abonnementregistratiesysteem
Nu het provisieverbod een feit is, lijkten abonnementen het alternatief als vergoeding voor uw doorlopende werkzaamheden. Via Mijn Servicepakket.nl bieden wij u een kosteloos online registratiesysteem aan in uw eigen look en feel! In dit systeem kunt u niet alleen vastleggen welke producten uw klanten via u hebben lopen, maar kunt u ook de producten vastleggen die uw klanten elders hebben afgesloten, waarbij direct een concurrerend product wordt geboden.

Ook uw relaties kunnen inloggen op hun servicepakket en zien voor welke producten ze via u een abonnement hebben afgesloten, waar ze recht op hebben en wat de maandelijkse kosten zijn. 
 
Aanbieders gaan rechtstreeks!
Op dit moment zien we dat veel schade- en uitvaartverzekeraars consumenten rechtstreeks benaderen voor het afsluiten van u hun producten zonder uw tussenkomst, met een premie die slechts een paar procenten hoger is dan hun netto premie.
 
Binnen Mijn Servicepakket bieden wij een oplossing aan middels een volledig ketengeïntegreerde schadeverzekeraar met uiterst scherpe tarieven, welke weer eenvoudig te koppelen is aan het abonnementensysteem.

Abonnementensysteem en meer!
Het werken met abonnementen betekent niet alleen dat u te maken krijgt met het maandelijks incasseren van bedragen, maar u zult u klanten ook inzichtelijk moeten maken op welke diensten hij recht heeft en voor welke producten uw dienstverlening geldt.

Naast het gratis abonnementenregistratiesysteem bieden wij u ook alle (juridische) documenten die u nodig heeft om succesvol met abonnementen te werken, zoals een deugdelijke overeenkomst en algemene voorwaarden. Daarnaast bieden wij u een gratis marketingpakket aan om uw bestaande relaties te benaderen. 
  
3. Presentatie: Vergroot uw toegevoegde waarde met aanvullend productenpalet
Als onafhankelijk adviseur bent u de vertrouwenspersoon van uw relatie. In tijden van bezuiniging zal uw klant meer dan ooit openstaan voor besparingen op zijn vaste lasten. Wij bieden u de mogelijkheid om uw rol te vergroten door het aanbieden van besparingsoplossingen op het gebied van (mobiele) telefonie, internet, energie, beveiliging enzovoorts.
 
Met kwalitatief goede producten en diensten tegen scherpe prijzen vergroot u uw meerwaarde als Gezinsadviseur. U ontvangt een (doorlopende) vergoeding voor ieder nieuw contract dat u afsluit bij uw relaties.  
 
4. Vergroot uw integriteit middels het afleggen van de beroepseed
De wetgever heeft bepaalt dat iedere eigenaar de beroepseed dient af te leggen. De Financiële Makelaar biedt u de mogelijkheid om de eed gezamenlijk af te leggen. Na aflegging ontvangt u van een bewijs hiervan. 

DATA EN LOCATIE
De bijeenkomsten worden gehouden op de volgende data en locaties:

Aanvang bijeenkomst om 13.00 uur en we sluiten af om 17.30 uur. 
 
AANMELDEN
U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar: i.hendrickx@definancielemakelaar.nl.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-01-07 13:26:57

Site Search Pro