Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis PE SEH 2013 en verlaging abonnementstarieven PE 2.0

*** Gratis workshop incl. PE punten SEH 2013, met aanmeldcode: DFM02000  ***
 
Op onze nieuwjaarsbijeenkomst heeft Rob Timmermans u een presentatie gegeven over het nieuwssysteem PE 2.0 van Hoffelijk Financieel. Dit innovatieve programma combineert o.a. actueel nieuws, waarmee u aantoonbaar continu vakbekwaam bent, met de registratie van uw PE-verplichtingen en een vaktechnische vraagbank.
 
Het abonnementssysteem in PE 2.0 is, op verzoek aangepast. In het abonnement zijn nu uitsluitend de verplichte PE-workshops opgenomen en de verdiepingsworkshops (die eerst standaard in het abonnement zaten) zijn optioneel gemaakt. Hierdoor worden de tarieven voor de abonnementen met 15 euro per maand verlaagd en dus nog aantrekkelijker!
 
De Financiële Makelaar heeft binnen PE 2.0 een maatwerk interface, dus een eigen 'gezicht'.  In dit systeem zullen wij belangrijke extra berichten plaatsen zodat u altijd op de hoogte bent over de laatste ontwikkelingen en de commerciële ondersteuning die De Financiële Makelaar biedt incl. 'eigen' bijeenkomsten. 
  
Op www.pe.nl vindt u alle informatie over PE 2.0. Ook kunt u zich direct aanmelden via het digitale aanmeldformulier, waarbij u een keuze kunt maken tussen de verschillende abonnementsvormen (afgestemd op uw PE-verplichtingen en/of functie). 
 
2 maanden gratis EN gratis extra workshop inclusief PE punten SEH!
En: Als u zich nu opgeeft voor PE 2.0, gaat het abonnement pas in per 1 maart 2013, maar kunt u in februari wél al  deelnemen aan een extra, gratis, workshop Actualiteiten, waarin Rob Timmermans u door de gewijzigde wet- en regelgeving leidt met veel aansprekende en praktische voorbeelden. Een praktijkgerichte verdieping van de onderwerpen die tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst aanbod zijn gekomen!
 
En last but not least; Wie deze workshop volgt, behaalt ook direct zijn PE punten voor de SEH 2013. Een voordeel, waarmee u de kosten van het systeem al bijna heeft terugverdiend!
   
De Financiële Makelaar wil samen met Hoffelijk en u naar continue vakbekwaamheid!

Wilt u gebruik maken van deze actie? Meld u dan aan via www.pe.nl en vul bij de collectiviteitcode: DFM02000 in.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-01-31 16:18:13

Site Search Pro