Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

De Financiele Makelaar werkt samen met Findesk

Gebruikers van het online adviespakket Findesk kunnen vanaf heden eenvoudig hun aanvragen indienen bij De Financiële Makelaar. Dennes Roes (Findesk) en Harrie-Jan van Nunen (De Financiële Makelaar) hebben afgelopen week op traditionele Bosche wijze de samenwerking bekrachtigd (zie foto).
 
Om gebruik te maken van deze faciliteit is het noodzakelijk dat er een samenwerkingsovereenkomst wordt afgesloten met De Financiële Makelaar. Middels deze overeenkomst krijgt u direct toegang tot het gehele agenturenpalet van De Financiële Makelaar.
 
Geen vaste of extra kosten
De Financiële Makelaar werkt enkel op basis van no Cure, no pay. Voor de bemiddeling van een hypotheek rekenen wij € 395,- aan de consument. Deze kosten brengen wij, via de notaris, in rekening enkel indien de hypotheek daadwerkelijk tot stand komt. In alle andere gevallen rekenen wij geen kosten. U bent bij ons dus geen aanvraag-, offerte-, annulerings-, dossierkosten of vaste maandelijkse bedragen verschuldigd. Ook de informatievoorziening is kosteloos.
 
Niet actieve maatschappijen
Naast het complete agenturenpalet biedt De Financiële Makelaar ook toegang tot nagenoeg alle agenturen van thans niet meer actieve aanbieders, zoals GMAC, MNF, Direktbank etc. Ook voor mutaties, verhuizingen, verhogingen of meeneemregeling van deze maatschappijen kunt u bij De Financiële Makelaar terecht.
 
Verkorte aanmeldprocedure
Gebruikers van Findesk kunnen gebruik maken van de verkorte aanstellingsprocedure. U kunt zich aanmelden door het registratieformulier op onze website in te vullen. Vermeld in de toelichting dat u gebruik maakt van Findesk. 
 
Findesk uitproberen?
Tussenpersonen die kennis willen maken met Findesk bieden wij de mogelijkheid om een gratis proeflicentie aan te vragen.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-02-04 12:06:47

Site Search Pro