Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

De Financi

De Financieel Onderhoudsadviseur is het leadprogramma van De Financiële Makelaar. Voor dit programma zijn wij opzoek naar financieel adviseurs die hieraan willen deelnemen.
 
Verkrijging van leads
Met een groeiend aantal aanbieders heeft De Financiële Makelaar afspraken gemaakt voor de opvolging van klantvragen, over bestaande en nieuwe producten alsmede het afsluiten van nieuwe producten. Deze leads komen voort uit zogenaamde zwevende portefeuilles, of te wel klanten waar geen adviseur meer aan gekoppeld is. Daarnaast komen ze uit contacten gelegd via de website van de aanbieder of uit vragen over het (afsluiten) van een product.
 
De Financiële Makelaar biedt aanbieders de mogelijkheid om deze relaties via ons te laten bedienen, binnen een vast omlijnd concept. 
 
Voorwaarden tarifering en kwaliteit van dienstverlening
Indien u wilt deelnemen aan dit concept, dan dient u zich te confirmeren aan vaste spelregels ten aanzien van het advies en de kosten die u in rekening mag brengen aan de consument. 
 
De meest belangrijke spelregels zijn:

Alle spelregels worden vastgelegd in een aanvullende overeenkomst.
 
Interesse?
Wilt u ook deelnemen aan het concept Financieel Onderhoudsadviseur, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken. Dit concept staat alleen open voor aangesloten adviseurs.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-03-05 18:01:29

Site Search Pro