Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

PE SEH en PE LHP nu met 50 euro extra korting!

Bent u Erkend Hypotheekadviseur en of Hypothecair Planner (EHP/LHP)? Dan dient u voor 31 december uw jaarlijkse PE punten te halen. Ook dit jaar hebben we een uniek programma samengesteld en zoals u van ons gewend bent tegen de laagste kosten en zonder (eind)toets!  
  
Kennis en vaardigheden
Tijdens de PE sessie verzorgen de toptrainers van Hoffelijk Financieel het programma waar u direct iets aan heeft in uw adviespraktijk. Naast uitleg van alle nieuwe wet- en regelgeving en uiteraard uw praktijkvragen, zijn deze dagen gericht om deze kennis toe te passen op situaties waar u als adviseur dagelijks mee te maken heeft.
 
Deze dagen wordt gebruik gemaakt van het adviespakket Findesk. Findesk is het meest gebruikte adviespakket en stelt u in staat om snel en efficiënt (binnen een paar uur!) een wft-proof analyse- en adviesrapport samen te stellen met volledige cijfermatige onderbouwing, inclusief maatwerkteksten om uw advies te motiveren. 
 
Geen Findesk?
Maakt u nog geen gebruik van Findesk dan is dat geen probleem! De Financiële Makelaar biedt u een gratis proeflicentie voor het Professional pakket aan, zodat u kennis kunt maken met dit zeer gebruiksvriendelijke adviespakket.
 
Locatie en data LHP
Volgt u deze PE sessie voor Hypothecair Planners, dan behaalt u direct ook uw PE punten voor de SEH! De PE bijeenkomsten worden op verschillende dagen en locaties georganiseerd. 
Locatie en data SEH

De bijeenkomst start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. U hoeft zich niet extra voor te bereiden!

Kosten
De kosten voor de PE SEH bedragen slechts € 190,- en voor de tweedaagse PE LHP/EHP slechts € 390,-.
Volgt u deze PE sessie voor Hypothecair Planners, dan behaalt u direct ook uw PE punten voor de SEH!

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-05-29 12:30:36

Site Search Pro