Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Download New Financial Magazine zomer 2013

De Financiële Makelaar is ambassadeur van het New Financial forum. Via deze link treft u de nieuwste editie van het New Financial Magazine aan, dé inspiratiebron van en voor de Ambassadeurs van het New Financial Forum.
 
Het thema van deze editie is innovatie. De financiële sector heeft een indrukwekkende reeks vernieuwingsprogramma's opgesteld. Toch komt er maar geen werkelijke vernieuwing tot stand. De branche belooft vooral voortaan goed te doen wat ze eigenlijk altijd al goed had moeten doen. Vaak gaat het daarbij om zulke basale waarden dat je je afvraagt hoe het überhaupt ooit verkeerd kón gaan: luister naar de klant, behandel de klant zoals je zelf wilt worden behandeld, bied de klant waar voor zijn geld, enzovoort.
 
Natuurlijk is er niets op tegen om die basale waarden nu wel goed uit te voeren. Maar het zou toch triest zijn als de 'innovatie' sinds de crisis niet verder komt dan dat. Waar vind je dan wel voorbeelden van innovaties binnen de financiële wereld waar de maatschappij écht iets aan heeft? Deze vraag hebben we voorgelegd aan de jury van de Financial Marketing Award en aan enkele FMA-'spotters' van naam en faam. In New Financial Magazine presenteren zij voorbeelden van initiatieven waar mensen duurzaam mee worden geholpen en waar de wereld een beetje beter van wordt.
 
Verder in deze editie van het New Financial Magazine inspirerende bijdragen van oud-bankier Rutger Koopmans, wildernisgids Alan McSmith, verzekeraar Arno Dolders, ambassadeur Arno Brons en columnist Nicolette Loonen (voorzitter Women in Financial Services netwerk).
 
Veel inspiratie en leesplezier toegewenst!Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-07-02 15:01:45

Site Search Pro