Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Nieuw leadprogramma: De Koopwoningadviseur

De Financiële Makelaar introduceert een nieuw leadprogramma De Koopwoningadviseur. Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met een landelijk werkend vastgoed bedrijf (aangesloten bij Vastgoed Pro) dat zich heeft gespecialiseerd in de (snelle) verkoop van te koopstaande woningen.
 
Wekelijks ontvagen ze tientallen verzoeken van consumenten die snel(ler) hun woning willen verkopen. Een vast onderdeel van het concept is het organiseren van kijkdagen voor geïnteresseerde kopers. De Koopwoningadviseur zal op deze dagen potentiële kopers rondleiden in de woning en kopers helpen in het aankoop- en hypotheektraject.
  
De unieke wijze van aanpak en de verkoopkracht zorgen ervoor dat gemiddeld genomen veel potentiële kopers op deze kijkdagen afkomen. En omdat iedere kijker een potentiële koper is, is het een unieke kans om in contact te komen met nieuwe potentiële hypotheekrelaties.
 
De koopwoningadviseur is een nieuwe leadprogramma, naast de bestaande programma's De Onderhoudsadviseur en De Gezinsadviseur.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-10-21 09:51:13

Site Search Pro