Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

De Financiele Makelaar voegt 4 Duitse banken toe

De komst van de Duitsland hypotheek is u ongetwijfeld niet ontgaan. Na een rumoerige start met veel onduidelijkheden en vragen ontstond een periode van stilte. Deze periode is gebruikt om de Duitsland hypotheek verder uit te ontwikkelen.
 
Vanaf heden hebben wij ons agenturenpallet uitgebreid met een viertal Duitse banken voor het financieren van onderpanden in Nederland tegen Duitse voorwaarden met de daarbij behorende lage Duitse rentes.
 
Alleen voor gecertificeerde adviseurs
Een eis van de Duitse banken is dat iedere adviseur die in Duitsland hypotheken wil bemiddelen, dient te beschikken over een minimaal kennisniveau van Duitse hypotheken.
 
Wilt u ook kunnen bemiddelen in Duitse hypotheken, dan dient u eerst de workshop te volgen. Tijdens deze workshop leert u over de voorwaarden, de acceptatienormen en de procedures die gevolgd moeten worden. Na afloop ontvangt u het benodigde certificaat.
 
Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Duitsland Hypotheek, neemt u dan contact met ons op. Bent u nog niet aangesloten bij De Financiële Makelaar, klik dan hier.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2013-11-21 23:48:54

Site Search Pro