Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Workshop MijnServicePakket

Februari 2014, één jaar en één maand na de invoering van het provisieverbod op complexe producten. Nu geen doorlopende provisie meer opgebouwd wordt, zijn adviseurs opzoek naar een andere manier van doorlopende inkomsten om de doorlopende nazorg te financieren. Een abonnement of serviceovereenkomst lijkt het meest voor de hand te liggen.
 
We merken dat er nog veel vragen heersen bij adviseurs over de directe beloning en met name bij servicecontracten:

MijnServicePakket
Ter ondersteuning (en verbetering) van uw dienstverlening heeft De Financiële Makelaar vorig jaar een online abonnementenregistratiesysteem gelanceerd. Met MijnServicePakket kunt u zeer gemakkelijk en overzichtelijk de producten van uw klanten registeren en krijgt uw klant inzicht in de door u aangeboden dienstverlening en de daarbij behorende kosten. Daarnaast kunt u via MijnServicePakket uw relaties de mogelijkheid bieden om uw advies- en bemiddelnota (deels) gespreid te laten betalen. Het gebruik van MijnServicePakket is voor u kosteloos.
 
De Financiële Makelaar verzorgt de maandelijkse incasso bij uw relaties.
 
Ook uw relaties kunnen inloggen op MijnServicePakket.nl, zodat ze inzicht krijgen in de dienstverlening die u aanbiedt en de daarbij behorende kosten. Binnen deze omgeving, in look en feel van uw kantoor, is het voor uw relaties mogelijk om producten toe te voegen welke niet via uw kantoor zijn afgesloten. Uw relatie krijgt hierdoor een compleet overzicht van zijn vaste lasten. Daarnaast genereert het systeem direct een alternatief voorstel voor deze producten. Op het moment dat uw relatie hiervoor interesse toont, ontvangt u een e-mail zodat u contact kunt opnemen voor het afsluiten van het product.
 
Workshop
Wilt u gaan werken of werkt u met abonnementen? En wilt u weten wat MijnServicePakket u aan voordelen biedt? Meld u dan nu aan voor een workshop. De workshops worden gehouden op de volgende data en locaties:

Inschrijven
Inschrijven voor deze workshop kan door het sturen van een e-mail naar: i.hendrickx@definancielemakelaar.nl met opgave van gewenste datum. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 
Vragen?
Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met Steven Andeweg (073 - 623 83 81).

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2014-02-04 18:14:16

Site Search Pro