Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis toegangskaarten voor Hypovak

Op dinsdag 27 mei wordt in het Spant! Te Bussum de jaarlijkse Hypovak weer gehouden. De Financiële Makelaar zal deze dag aanwezig zijn binnen de stand van Woonfonds. De Financiële Makelaar biedt aangesloten kantoren de mogelijkheid om deze dag gratis mee te maken!
 
HypoVak thema 2014: Bouwen aan jezelf
Het programma van Hypovak staat in het teken van de veranderende hypotheekmarkt. Vele interessante sprekers komen langs: zoals Stef Blok, Peter Heerschop en Jack de Vries (PriQels). U kunt op de beursvloer netwerken, nieuw aanbod zien en inspiratie opdoen. Kortom, een evenement dat u niet mag missen.
 
Wat kunt u verwachten?
Dit jaar zet HypoVak de hypotheekadviseur centraal onder de titel 'Bouwen aan jezelf. Wat biedt JIJ je klant?' Naast een sterk plenair programma kunt u tijdens de verschillende masterclasses kiezen voor verdieping.
 
Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen vullen topsprekers het plenaire programma. Zo verwachten we zeer veel inzicht en visie van onze Key note-spreker Minister voor Wonen en Rijksdienst Stef Blok. De afgelopen jaren is hij flink bezig geweest om de vastgelopen woningmarkt weer in beweging te krijgen, maar wat kan de Nederlandse hypotheekmarkt nog verwachten qua regelgeving?
 
Positieve inspiratie wordt geboden door Patrick van Hees, full time schrijver en adviseur. Ontdek hoe succesvolle 'branchevreemde' bedrijven werk van hun merk hebben gemaakt en laat u hierdoor inspireren. Cabaretier Peter Heerschop sluit de dag op een hilarische maar ook leerzame wijze af.
 
Neemt u voor meer informatie contact met ons op!

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2014-05-08 18:51:07

Site Search Pro