Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Artikel Harrie-Jan van Nunen over hypotheek en pensioen genomineerd voor Gouden veer

De Nationale Schrijfwedstrijd richt zich dit jaar op de beste tekst in de financiële communicatie. Wie schrijft helder over een hypotheek, pensioen, financiële regeling, verzekering of over een ander financieel product? Welke aanbieder biedt de klant of de burger de meest begrijpelijke financiële tekst, helder en eenduidig? Deze inzender wint de prestigieuze Gouden Veer. De wedstrijd past binnen het NWO/ZonMw-themaprogramma ‘Begrijpelijke taal’.
 
Inmiddels is bekend wie genomineerd zijn om op 26 november de Gouden Veer 2015 overhandigd te krijgen:

 

 
Over de Nationale Schrijfwedstrijd
De teksten worden beoordeeld door een vakjury met vertegenwoordigers uit de communicatiewetenschap en de financiële wereld. Tijdens de feestelijke finale op 26 november 2015 wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.
 
De Nationale Schrijfwedstrijd 2015 wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen en Schouten & Nelissen in samenwerking met NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), ZonMw, Tekstblad, tijdschrift over tekst en communicatie, en de HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen).
 
Artikel gemist?
Het artikel van Harrie-Jan is gepubliceerd in het vakblad Erkend van de SEH. Het artikel is te downloaden via: http://www.financielemakelaar.nl/maximale_hypotheek_pensioen_(seh_erkend_oktober2015).pdf

 

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2015-10-26 13:05:18

Site Search Pro