Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Wilt u alles weten over Rentemiddeling? Kom gratis naar het SEH-congres!

Rentemiddeling wordt de nieuwe trend! De Financiële Makelaar nodigt u uit voor de Masterclass Rentemiddeling op woensdag 15 juni, tijdens het  jaarlijkse SEH-congres in Nieuwegein. Door gebruik te maken van onderstaande actiecode bieden wij u de mogelijkheid om het volledige congres kosteloos te bezoeken! U bent ook welkom wanneer u geen SEH lid bent! 
 
Werkt u nog niet samen met De Financiële Makelaar? Meld u dan direct aan!

Gebruik actiecode: SEH16-FM55
U kunt zich aanmelden via: http://www.sehcongres2016.nl/inschrijven. Geef hierbij aan dat u over een code beschikt, vermeld deze en vul het formulier verder in. De masterclass over rentemiddeling kunt u kiezen in 
ronde 3.
 
U betaalt aan SEH een bijdrage van € 55,-. Sluit u vervolgens in de periode van 15 juni tot 1 oktober 2016 een hypotheek af via De Financiële Makelaar, dan betaalt De Financiële Makelaar u deze € 55,- terug! U kunt hiervoor de factuur naar ons opsturen, voorzien van het DFM-dossiernummer.
 
Masterclass rentemiddeling
In de masterclass over rentemiddeling legt Harrie-Jan van Nunen op praktische wijze uit hoe u kunt bepalen of rentemiddeling een goed advies is en wat de alternatieven zijn. Hij gaat in op de berekeningswijze bij de verschillende aanbieders. U krijgt tools uitgereikt, waarmee u zelf kunt berekenen en bepalen hoe interessant rentemiddeling voor uw specifieke klant is. Daarnaast ontvangt u het boek; Alle ins en outs over rentemiddeling.
 
Meer informatiewww.sehcongres2016.nl
 
Vragen?
Neem contact met ons op!

 

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2016-05-24 14:02:35

Site Search Pro