Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Gratis toegang tot PFP-forum

Er is veel veranderd in de financiële wereld EN in de echte wereld. Wat wil de cliënt nu echt en hoe komt u daar achter? En wat doe je dan vervolgens? Op woensdag 25 januari praat het PFP-Forum je bij: Zó ziet het Nieuwe Adviseren er uit. Zó kom je er achter wat de cliënt van je verwacht. Zó houd je je cliënt betrokken en maak je er een life-long cliënt van. Dat is het Nieuwe Adviseren.

In een plenair Forumcongres en tal van eductieve parallelsessies en masterclasses krijg je handvatten aangereikt om jouw Nieuwe Adviseren vorm te geven.

Gratis toegang
De Financiële Makelaar verzorgt deze dag een masterclass over de mogelijkheden om meer te lenen dan volgens de standaard normen. Wij nodigen u uit om deze masterclass en te volgen. Met onderstaande kortingscode, kunt u gratis deelnemen. U bespaart dan € 395,-!
 
Aanmelden: http://www.pfpforum.nl/registratie/
Kortingscode: EH2PBA
 
Meer informatie? 
Alle informatie over het PFP-Forum kunt u vinden in de congresbijdrage. Deze kunt u downloaden via: https://issuu.com/nieuwsbrieffinancieleplanning/docs/def_nfp_1-2017_nl of kijkt u op: www.pfpforum.nl.
 
Mogen wij u begroeten?

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2017-01-17 14:56:55

Site Search Pro