Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

DFM Summerschool 2017

Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert De Financiële Makelaar ook dit jaar weer de DFM Summerschool. Tijdens vier online webinars worden 4 actuele onderwerpen behandeld. De webinars zijn zeer praktijkgericht. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw dagelijkse adviespraktijk.  
 
Aanmelden
U kunt zelf bepalen voor welke webinars u zich aanmeldt. Aanmelden kan door te klikken op deze link.
  
De webinars starten om 12.15 uur en duren maximaal een uur.
De dag vóór het webinar ontvangt u de link om in te loggen. 

 
Inhoud webinars
 
AFM Boetebesluit 
(donderdag 17 augustus)
Op 20 maart heeft de AFM de leidraad Vergoeding voor vervroegde aflossing van de hypotheek uitgebracht. Tijdens dit webinar gaan we in op  nieuwe regels en de impact van dit besluit op uw advisering.
 
Hypotheekbemiddeling voor zelfstandig ondernemers (dinsdag 29 augustus)
Een woonhuisfinanciering voor een zelfstandig ondernemer is veel adviseurs een lastige combinatie. In dit webinar leggen wij u uit hoe u zo’n aanvraag het beste aanpakt en bij welke banken kunt u het beste terecht?
 
Ook laten wij u kennis maken met een nieuwe dienst om het inkomen vooraf te laten bepalen. Deelnemers aan het webinar ontvangen gratis een handige checklist.
 
De zin en onzin van een lange rentevaste periode (woensdag 6 september)
Ruim 46% van de consumenten kiest voor een rentevaste periode van 20 jaar of langer. Ruim 40% voor een 10-jaars vaste rente. Hoe logisch is de keuze van de consument en wat zijn de alternatieven. Uiteraard gaan we uitgebreid in op de verhuisregeling.
 
Tips en tricks in hypotheekbemiddeling (Maandag 18 september)
Is het u wel eens overkomen dat een collega adviseur op een net iets hoger hypotheekbedrag uitkomt? Door slim gebruik te maken van de regels kan uw klant vaak net iets meer lenen dan gebruikelijk. Tijdens dit webinar gaan we in op deze mogelijkheden en geven u de tools om dit zelf toe te passen. Daarnaast staan we stil hoe u een maximale hypotheek moet berekenen van iemand die binnen 10 jaar met pensioen gaat. Een webinar voor de ervaren hypotheekadviseur.
 
Kosten
Deelname is voor u gratis.
Het webinar is exclusief voor het professioneel intermediair. 
 
Let op: Per sessie kunnen maximaal 100 adviseurs deelnemen. Schrijf u snel in, want Vol = Vol.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2017-09-13 11:54:19

Site Search Pro