Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Ontvang een vlaai bij een online kredietaanvraag

Verdien een vlaai!

Vanaf vandaag start De Financiele Makelaar in samenwerking met Interbank een actie om de vernieuwde online-aanvraagmodule onder de aandacht te brengen. Daarom ontvangt u bij de eerste geaccepteerde en uitbetaalde online kredietaanvraag een cadeaubon van Multivlaai. Daarnaast ontvangt u bij iedere vijfde uitbetaalde aanvraag nog een verrassing. Deze actie loopt tot en met 31 maart.


Interbank
InterBank NV is gespecialiseerd in consumptieve kredietverlening via intermediairs en is een 100% dochter van Sofinco (onderdeel van Crédit Agricole).  Met de labels Finata, IDM, VoordeelBank, Mahuko, Eurofintus en De IJssel is InterBank de grootste intermediaire financieringsmaatschappij van Nederland. Zij bieden u hiermee een breed assortiment aan leenvormen waarmee u uw cliënt op maat kunt bedienen. Een overzicht van de voorwaarden, tarieven en beloning treft u aan op onze website.

Doorlopend
Krediet

PlusKrediet

WOZ-krediet

Persoonlijke
Lening

Huurkoop/
Lease

Senioren-lening

Zakelijke Lease

Eurofintus

x

x

x

x

x

x

-

De IJssel Budget

x

x

x

x

x

x

-

VoordeelBank

x

x

x

x

x

x

-

IDM Financieringen

x

x

-

x

x

x

-

Finata

x

x

-

x

x

x

-

Mahuko

x

x

-

x

x

x

-

IDM Finance

-

-

-

-

-

-

x


Snel en efficiënt aan de slag

Bij InterBank kunt u op een eenvoudige wijze online een offerte aanvragen. U ontvangt direct een beoordeling of de aanvraag akkoord is en zo ja, voor welk bedrag! Afhankelijk van de ‘creditscore’ van de cliënt, kunt u daarbij kiezen uit meerdere labels, zodat u uw eigen beloning, maar ook de gewenste voorwaarden voor uw klanten kunt bepalen. Na goedkeuring van de aanvraag kunt u het contract direct uitprinten.
 
Indien u een aanvraag heeft ga dan naar onze website (kredieten, online aanvraagmodule, Interbank) en voer uw aanvraag direct in. Binnen 2 uur heeft u een reactie over uw aanvraag.
 

Als uw kredietaanvraag is goedgekeurd dan kunt u deze uitprinten en door de cliënt(en) laten ondertekenen, vervolgens stuurt u het originele ondertekende contract met alle opgevraagde bescheiden naar De Financiele Makelaar. Na positieve beoordeling van de aanvraag wordt deze binnen 48  uur uitbetaald. 
 
Voor een duidelijke en korte uitleg heeft InterBank een filmpje uitgebracht die u kunt bekijken via onderstaande link:
·          Film kredietaanvraag Interbank


Communicatie

Heeft u vragen over deze actie, of over de procedure, of werkwijze neemt u dan contact op met Twan Geurts van Kessel: 073-6238381 of t.geurtsvankessel@definancielemakelaar.nl.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-01-23 17:57:45

Site Search Pro