Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Download uw nieuwe provisieregeling voor 2009

Uw klanten verwachten van u dat u transparant bent over de ontvangen provisie en vanaf 1 juli a.s. bent u zelfs verplicht om uw klanten schriftelijk te informeren over de hoogte van uw beloning.  Als inkoopcombinatie met meerwaarde vinden wij het dan ook niet meer dan logisch dat ook wij transparant zijn over onze provisieontvangsten en onze kosten.
 
Volledige provisiedoorbetaling
 
De Financiële Makelaar betaalt met ingang van 1 februari 2009 de volledige provisie door, zoals wij die ontvangen van de maatschappij. De doorbetaling is dus inclusief onze volmachtprovisie en vergoedingen voor zelfwerkzaamheid. Door deze werkwijze in combinatie met onze dienstverlening is het zo mogelijk dat u een hogere beloning ontvangt dan dat u rechtstreeks via de maatschappij krijgt, aangevuld met onze dienstverlening! 
 
De nieuwe provisieregelingen kunt u downloaden via het adviseurgedeelte. Binnenkort zullen wij met u contact opnemen om toelichting te geven op deze regeling en uitleg over de verschillende distributiemodellen.
 
Dienstverlening afgestemd op uw behoefte
 
Om in te spelen op gewijzigde marktomstandigheden, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de volgende distributiemodellen:
 Op dit moment bieden wij de volgende distributiemodellen aan:  De genoemde modellen kunt u daarnaast uitbreiden met een zgn. combi aanstelling. In dat geval verloopt alle communicatie (van aanvraag tot en met polis, inclusief provisiebetaling)  tussen u en de aanbieder, maar ontvangt u een hogere beloning dan dat u regulier ontvangt! Daarnaast kunt u uw samenwerking uitbreiden met een combi aanstelling bij een aantal maatschappijen.Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-02-06 16:03:47

Site Search Pro