Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

De Financiele Makelaar biedt online makelaarsdiensten aan van Makelaarsland

“U wilt binnenkort uw huis verkopen? Dan heb ik een gouden tip voor u, beste klant, waarmee u duizenden euro’s kunt besparen. Ik attendeer u graag op de voordelen van Makelaarsland, de grootste NVM makelaar van Nederland!”

 

Als financieel adviseur wordt u door uw klanten als één van de eersten op de hoogte gesteld van hun verhuisplannen. Steeds vaker ziet men dat consumenten de verkoop van hun woning in eigen hand willen nemen. Ook op dit gebied kunt u uw positie als adviseur versterken!
 
Daarom hebben wij een samenwerking opgezet met Makelaarsland. Voor € 995,- kan uw klant op een moderne wijze zijn woning verkopen via Funda.nl, maar geniet daarnaast van alle voordelen van een NVM makelaar.

 

Makelaarsland onderscheidt zich van een traditioneel makelaar op het gebied van het verzorgen van de bezichtigingen. Makelaarsland is ervan overtuigd dat niemand potentiële kopers beter kan rondleiden dan de huidige verkoper zelf en dat informatie verkregen van de huidige eigenaar door (potentiële) kopers als meer waardevol wordt ervaren! Voor de overige zaken, zoals afgifte adviesprijs, verkoopborden, prijsonderhandeling, het opstellen van een verkoopcontract etc. krijgt uw klant ondersteuning van de NVM makelaar.

 
Via uw eigen beheermodule kunt u de status volgen rondom de verkoop van de woning van uw klanten.

Door het aanbieden van de diensten van Makelaarsland wordt de band tussen u en de klant versterkt. U blijft hierdoor het eerste aanspreekpunt. Voor uw klanten een vertrouwd gevoel en voor u een unieke kans om in contact te blijven met uw klanten.


Meer informatie treft u aan via de button Servicenet.

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-02-26 10:41:07

Site Search Pro