Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Schrijf u nu in voor gratis workshop over banksparen

Banksparen komt steeds meer in de belangstelling van consumenten en adviseurs. En voor een goed advies is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de (on)mogelijkheden van deze hypotheekvorm!
In samenwerking met het SPN College (onderdeel van de Coöperatie van Service Providers waarbij wij zijn aangesloten) nodigen wij u uit voor een presentatie over het bankspaarproduct.
 

Inhoud
Tijdens deze sessie komen de belangrijkste voorwaarden en mogelijkheden van banksparen aan bod. Daarnaast komen de afwegingen aan bod die gemaakt moeten worden indien uw klant kiest voor deze vorm. Tot slot wordt stilgestaan bij de juridische en fiscale aspecten die hierbij een rol spelen. De presentatie wordt gegeven door Dukers & Baelemans in samenwerking met Florius.
 
Data
De trainingen worden gegeven op:

De trainingen starten om 13.15 en eindigen rond 17.00 uur. Na afloop is er nog de gelegenheid om na te praten bij een borrel.
 
Kosten
Aan het deelnemen zijn geen kosten verbonden.
 
Inschrijven

Schrijf u zich nu in voor één van deze bijeenkomsten! U kunt dit doen door een e-mail te zenden aan i.hendrickx@definancielemakelaar.nl met vermelding van het aantal personen en de gewenste datum.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel, want vol = vol!

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-03-04 15:10:25

Site Search Pro