Tussenpersonen
Nieuwe Tussenpersonen
Consumenten

Uitbreiding productenpallet met Allianz

Met ingang heden hebben wij ons assortiment uitgebreid met de producten van Allianz. Het eerste product waar we een aftrap mee maken is de Allianz Zeker Helder Hypotheek in combinatie met de Bankspaarrekening (Plusrekening) en de Levenpolis (Allianz Design Levenpolis).
 
Met name op het gebied van banksparen heeft Allianz een unieke propositie in de markt:

Dit unieke, nieuwe en vooral HELDERE hypotheekproduct biedt naast een scherpe rente:

Voor uw klant is de Zeker Helder Hypotheek een transparant product waarover u later geen discussie met uw klant zal krijgen. De scherpe rente en de combinatie met de lage premie van de bankspaarrekening (Plus Hypotheekrekening), leidt absoluut tot een onderscheidend succes in de markt!
 
Introductiekorting 0,15 % voor bankspaarhypotheek
Ter introductie van de nieuwe bankspaarhypotheek wordt, zolang de voorraad strekt, een korting gegeven van 0,15 % bij NHG op de tarieven tot en met 10 jaar vast (minimale doelkapitaal moet 25% van de hoofdsom zijn). 
 
Uitstekende provisieregeling
Voor de hypotheekproducten geldt een uitstekende provisieregeling. Voor complexe geldlening 1,48% over de gehele lening (ook over aflossingsvrij), zonder dat er sprake is van een rente-opslag. Uiteraard ontvangt u ook provisie over de opbouwrekening en/of aanvullende verzekeringen. Mocht u alleen aflossingsvrij sluiten, dus een niet complex product, ontvangt u 1,20% direct uitgekeerd!
 
Indien u een eigen aanstelling heeft bij Allianz
Heeft uw kantoor al een aanstelling bij Allianz ? Dan dient u, om het voordeel van de verhoogde provisie en rentekorting te genieten, uw aanvragen via De Financiële Makelaar in te dienen (dus niet rechtstreeks via Allianz Life!).

Meer informatie?

Het nieuwsartikel is toegevoegd op: 2009-04-20 11:09:22

Site Search Pro