Over ons

Ondersteuning bij hypotheekaanvragen

Organisatie

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij ons gespecialiseerd in het ondersteunen van intermediairs. Net als u stellen wij hoge eisen aan het kennisniveau van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn ervaren mensen die uw taal verstaan en begrijpen! Deze kennis delen wij graag met u, middels eigen praktijkgerichte bijeenkomsten en webinars. Daarnaast informeren wij u periodiek over de ontwikkelingen in de markt.

Ondersteuning op postniveau
U kunt bij ons, kosteloos met iedere aanvraag terecht. Wij zijn van mening dat iedere aanvraag waarvan u vindt dat deze tot stand moet kunnen komen, op zijn minst serieus bekeken moet worden. Profiteer dan van onze unieke werkwijze! Heeft u een (aan)vraag voor een relatie maar u weet niet welke bank het beste aanbod heeft, maakt dan gebruik van onze service om uw aanvraag voor te bespreken. Als u uw wensen kenbaar maakt, zoekt De Financiële Makelaar voor uw relatie de beste aanbieding van dit moment.

Beste Serviceprovider van Nederland
Jaarlijks presenteert Bureau DFO haar koepelonderzoek. In dit onderzoek, uitgevoerd onder onafhankelijke intermediairs, worden alle serviceproviders beoordeeld en met elkaar vergeleken. In 2020 is De Financiële Makelaar, net als in 2015, 2016, 2018 en 2019, verkozen als beste serviceprovider op het gebied van hypotheken.

Bewezen kennis
Dat wij beschikken over een hoog kennisniveau blijkt onder meer uit het feit dat Harrie-Jan van Nunen in 2006 is verkozen tot hypotheekadviseur van het jaar. Daarnaast publiceren onze medewerkers regelmatig in vakbladen zoals De Hypotheekadviseur, Vakblad Erkend, Vakblad Financiële Planning, etc. Ook (dag)bladen en consumentenprogramma’s zoals Telegraaf, NRC, Financieel Dagblad, Algemeen Dagblad en Tros Radar maken gebruik van onze kennis.

Wat wij bieden
• Breed aanbod van geldverstrekkers ook voor verhuurhypotheken
• Stabiele doorlooptijden
• Geen kosten voor de adviseur
• Consument betaalt alleen bij succes – No Cure No Pay
• Bankgarantieservice
• Inkomensanalyse en -verklaring
• Overige aanvullende diensten

Meer weten over De Financiële Makelaar?